Politiet anholdt natten til mandag to mænd, der sandsynligvis har været på hugst i en købmandsbutik

Østjyllands Politi har natten til mandag anholdt to mænd på Bodøvej i Aarhus N med bilen fuld af købmandsvarer, som ingen af de to kunne forklare, hvor de havde fra.

- Klokken 02.05 standsede en politipatrulje bilen, fordi føreren udviste mistænkelig adfærd. Da han så patruljen på vejen, foretog han et meget hurtigt højresving, fortæller politikommissær Mogens Brøndum.

Da politiet undersøgte bilen, viste det sig så, at den var fuld af varer, som muligvis er stjålet fra en købmand.

- I køretøjet fandt vi blandt andet skindhandsker, kanonslag, en plastickurv fra Netto, en slagterkniv, en boltsaks, fem rammer dåseøl og diverse andre kolonialvarer, som mændene ikke kunne gøre rede for. Vi er i øjeblikket ved at efterforske, hvor de kommer fra, siger politikommissæren.

Fundet af varerne førte til anholdelse af de to mænd, der er henholdsvis 27 og 28 år gamle. De er mandag morgen ved at blive afhørt og bliver ifølge Mogens Brøndum sigtet for hæleri, hvis politiet ikke finder et gerningssted.

- Men det plejer vi nu altid at finde. Når vi finder ud af, hvor varerne er taget fra, så bliver de højst sandsynligt sigtet for indbrud i købmandsbutik, siger han.

Mogens Brøndum fortæller samtidig, at ingen af de to mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør, og de bliver heller ikke varetægtsfængslet.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.