Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En 22-årig kvinde er død, efter at hun torsdag blev fundet hårdt kvæstet på en adresse på Violvej i Kolding.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, der fik anmeldelsen torsdag klokken 12.30.

Den 22-årige kvinde blev fundet med alvorlige læsioner på overkroppen, og på sygehuset afgik hun senere torsdag eftermiddag ved døden.

En 30-årig mand og en 29-årig kvinde fra Kolding, der var til stede, da kvinden blev fundet, blev anholdt kort efter politiets ankomst til adressen.

Politiet oplyser, at omstændigheder ved dødsfaldet gør, at de begge sigtes for drab. De fremstilles fredag klokken 11 i Retten i Kolding, hvor en dommer skal vurdere, om de skal varetægtsfængsles.

Anklageren vil i retsmødet anmode om at få lukket dørene. Imødekommer dommeren ønsket, vil kun sigtelsen og de sigtedes stillingtagen til sigtelsen komme frem.

Det er politiets opfattelse, at den afdøde kvinde og de to anholdte kendte hinanden i forvejen.

De pårørende til den 22-årige kvinde er blevet underrettet.

Politiet sendte efter anmeldelsen om den hårdt kvæstede kvinde torsdag flere patruljer til adressen på Violvej. Her blev der iværksat "en omfattende efterforskning", lyder det.

Området blev afspærret, og efterforskere, teknikere og hunde gennemsøgte området med henblik på at indsamle spor. Vidner blev også indledende afhørt, og retslægelige undersøgelser til brug for efterforskningen er iværksat.

/ritzau/

Andre læser også