Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En person var i kritisk tilstand, efter han var involveret i et færdselsuheld mandag formiddag. Han er nu meldt uden for livsfare, men er kommet alvorligt til skade.

Det oplyser Nordjyllands Politi over for B.T.

Vagtchef Poul Fastergaard siger, at to biler er kollideret i et frontalt sammenstød, og kalder færdselsuheldet for alvorligt.

I den anden bil sad en kvinde bag rattet. Hun er også kommet til skade, men er dog ikke i kritisk tilstand.

»Der er en tilskadekommen i hver bil. Den ene kom selv ud, mens vi var nødt til at klippe bilen op for at få den anden ud,« siger Jørgen W. Pedersen, der er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab.

Den mandlige chauffør er blevet fløjet til Aalborg Universitetshospital med lægehelikopter, mens kvinden er blevet kørt med ambulance til sygehuset i Hjørring.

Færdselsuheldet skete i en kurve på Skallerupvej, nær Sønderlev ved Hjørring.

Politi og redning har været til stede med flere patruljer og ambulancer, hvorfor vejen har været spærret. Redning og beredskab har forladt stedet, mens politiet forblev på stedet for at undersøge omstændighederne nærmere.

Hvad der er årsagen til ulykken, ved politiet endnu ikke. Men Poul Fastergaard oplyser, at den ene bil er trukket over i den modsatte vognbane.

»Hvorfor bilen ender derovre, ved vi ikke.«

Meldingen om ulykken skete via telefon 112 klokken 10.08, oplyser Poul Fastergaard. Sammenstødet er sket på en landevej, men vagtchefen ved ikke, med hvilken hastighed de to personer er kørt ind i hinanden.

B.T. følger sagen.

Andre læser også