ARKIV- -Manden søgte halvafklædt hjælp i en 7-Eleven, efter to mænd havde overfaldet ham i københavnsk park. En flirtende gåtur med to mænd i Ørstedsparken i København udviklede sig voldsomt for en 22-årig mand tidligt torsdag morgen. (Foto: Uffe Weng/Scanpix 2012)
ARKIV- -Manden søgte halvafklædt hjælp i en 7-Eleven, efter to mænd havde overfaldet ham i københavnsk park. En flirtende gåtur med to mænd i Ørstedsparken i København udviklede sig voldsomt for en 22-årig mand tidligt torsdag morgen. (Foto: Uffe Weng/Scanpix 2012) Foto: Uffe Weng
Med anholdelsen af to iranske mænd på 23 og 25 år mener Københavns Politi at have pågrebet gerningsmændene til en voldtægt torsdag morgen af en 22-årig mand i Ørstedsparken i København.

- De er blevet anholdt på baggrund af en henvendelse fra et vidne, og under de foreløbige afhøringer har de erkendt at have været til stede i parken på gerningstidspunktet og sådan set også erkendt de faktiske omstændigheder, fortæller den centrale efterforskningsleder Danny Rise torsdag aften til bt.dk.

Begge de anholdte har asyl- eller flygtningebaggrund og vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten med krav om varetægtsfængsling.

Voldtægten fandt sted, da den unge mand torsdag morgen ville opsøge et seksuelt forhold i Ørstedsparken, der er kendt for at være et mødested for homoseksuelle mænd.

Overgrebet skete før klokken 04.20, hvor den 22-årige mand kom ind i 7-Eleven på Nørre Voldgade, hvorfra han anmeldte voldtægten. Manden fortalte til politiet, at han havde mødt de to mænd i H.C. Ørstedsparken og havde flirtet med den ene, hvorefter de aftalte at dyrke sex.Den 22-årige gik ind i nogle af parkens buske sammen med den ene af de to mænd, men fik kolde fødder og fortrød. De to gerningsmænd ville dog ikke respektere mandens nej. I stedet blev de voldelige. Blandt andet tog de halsgreb på den 22-årige.

Herefter blev han væltet omkuld, fik revet bukserne af og blev voldtaget. Under overgrebet bemærkede han, at den ene af gerningsmændene havde tatoveret "Muhammed" eller "Mohammed" på sin højre underarm. Det spillede en vigtig rolle i den vellykkede efterlysning af gerningsmændene.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.