17-årig har haft god tid til at tænke over sine handlinger, mens han har været i myndighedernes varetægt.

Men den 17-årige AM, der i dag sidder tiltalt for to voldtægter i Herning, kunne ikke engang huske navnet på den kvinde, som er tiltalt for at have voldtaget i en kælderskakt i Herning, under dagens afhøring ved retten i Herning i dag. 

For udover at være tiltalt for den meget omtalte voldtægt af en 10-årige pige i et skovstykke ved Gullestrup udenfor Herning 19. november 2011, så er han også sat i forbindelse med en voldtægt af en 18-årige kvinde en måned forinden på i torvet i Herning.  

Og det var hende han, på trods af at have været i myndighedernes varetægt i månedsvis og afhørt flere gange, ikke kunne huske navnet på.

- Hvad siger du, at hende pigen hedder, spurgte han således anklager Jacob Balsgaard. 

Den tiltalte forklarede herefter, at han skam havde haft sex med kvinden i en kælderskakt, men at det var frivilligt.

Den 17-årige, der har somalisk baggrund vil i løbet af i dag blive afhørt yderligere vedrørende forholdene omkring den 10-årige pige. Her er det indtil videre kommet frem, at han delvist erkender at have forgrebet sig på hende. 

Han nægter dog at have haft fuldbyrdet samleje med hende. Den tiltalte har via sin forsvarer Jeppe Jepsen, derfor meddelt, at han vil pure frifindes. Anklageren kræver derimod, at den 17-årige skal udvises af Danmark. Sagen fortsætter ved retten i Herning fredag, hvor der forventes at falde dom i sagen.