Kanyler, kameraer, sovemedicin og en vandpistol med et bedøvende middel blev fundet i en 32-årig læges hjem.

En dansk læge, der er tiltalt for at have bedøvet, voldtaget og filmet to kvinder, havde adskillige vandpistoler liggende i sit hjem, da politiet ransagede det,

Én af vandpistolerne var ifølge anklager Søren Harbo fyldt med det beroligende og søvndyssende medikament scopolamin.

Det kom frem mandag, da Københavns Byret tog hul på sagen mod den 32-årige læge.

Det vides ikke, hvad lægen havde til hensigt at bruge vandpistolen til, men ifølge anklager Søren Harbo oprettede den tiltalte en tråd på forummet drugs-forum.com.

Her spurgte den 32-årige læge angiveligt, om det var korrekt, at kriminelle i Sydamerika sprøjtede eller pustede scopolamin-pulver i ansigtet på folk for at gøre dem 'uarbejdsdygtige'.

Tråden på drugs-forum.com blev oprettet bare en lille uge før, at den første formodede voldtægt fandt sted.

Her blev kvinden ifølge politiet bedøvet med det sløvende sovemiddel Halcion, hvorefter hun ifølge Anklagemyndigheden i løbet af 11 timer blev voldtaget 'mindst' tre gange vaginalt og analt.

Den anden kvinde, som den tiltalte mødte godt en måned efter det første tilfælde, blev ifølge Anklagemyndigheden bedøvet med netop scopolamin. Hun blev ligeledes voldtaget både analt og vaginalt, mener Anklagemyndigheden.

Voldtægten af begge kvinder blev desuden filmet med skjult kamera.

Derudover er manden tiltalt for at have filmet adskillige andre kvinder, mens han havde sex med dem, ligesom han også er tiltalt for at have været i besiddelse af 188 børnepornografiske billeder og 14 timers film.

Computer med uddybende beskrivelser

Da manden blev anholdt den 1. maj 2018 på et hospital i hovedstaden, konfiskerede politiet en computer, hvor man fandt beskrivelser af effekten ved brug af forskellige doser scopolamin.

Den 32-årige læge har erkendt, at han i ét tilfælde har filmet samleje med en kvinde uden hendes samtykke, men han nægter sig skyldig i de resterende af sagens forhold, heriblandt de to formodede voldtægter.

Lægen, der mandag var iklædt en sort jakke, blå skjorte, blå jeans og sorte sko, ønsker først at afgive forklaring om de to formodede voldtægter, når alle beviserne er fremlagt.

Tidligere mandag kom det frem, at manden havde købt scopolamin via hjemmesiden Alibaba for et beløb i omegnen af 9.000 kroner, ligesom han via Google skulle have søgt på 'date rape'.

Den ene af de to formodede voldtægtsofre mødte manden via datingappen Tinder, mens han mødte den anden kvinde på et diskotek i København.

Begge er som følge af sagen blevet undersøgt på Retsmedicinsk Institut, og af rapporten fremgår det, at der blev fundet sæd i begge kvinders underliv.

Sæd, der med stor sandsynlighed tilhørte den tiltalte.

Derudover blev der fundet rester af medicin i urinen hos begge kvinder.

Da sagen mod den 32-årige er ført som en nævningesag, betyder det, at senioranklager Søren Harbo vil kræve fire års fængsel eller mere til den 32-årige.

Anklagemyndigheden mener desuden, at forholdene bør koste lægens autorisation, mulighed for patientkontakt og arbejdet med medicin.