Direktøren i det almennyttige boligselskab syntes meget gavmild, når det gjaldt ham selv og den nærmeste familie.

Hans datter fik skiftet vinduer i sit private hjem for over 300.000 kroner, selv om hun ikke boede i boligforeningen.

Hun fik også trægulv fra Stark til en værdi af godt 5.000 kroner, og svigersønnen fik på samme måde betalt sit medlemskab i en golfklub til 8.400 kroner af boligselskabet.

Og selv fik direktøren i smug sin arbejdsgiver til at betale for et splinternyt HTH-køkken til 371.000 kroner.

Ligesom han i knap syv år fuskede sig til at få udbetalt et løntillæg på 25.000 kroner månedligt, uden at nogen havde godkendt det. Det betød samlet 2.025.000 kroner ekstra i løn.

Boligselskabet fik også lov til at betale for en luksuriøs kaffemaskine til godt 11.000 kroner, der havnede hjemme hos direktøren privat.

Og på samme måde købte han i godt 30 tilfælde elektronik som Iphones og Airpods til privat brug på boligselskabets regning. Pris: knap 175.000 kroner.

For slet ikke at tale om de 623.500 kroner, som blev sat ind på hustruens konto for et opdigtet salg af teglsten.

Eller om det fiktive sponsorat på samlet 210.000 kroner, der tilsyneladende gik til dressurridning, men reelt galopperede ind på direktørens private bankkonto.

Ligesom de sparede udgifter på samlet godt en million kroner til materialer, maskiner, arbejdsløn mv. til byggeprojekter på han private landejendom lidt uden for Aarhus, som blev betalt via en medsammensvoren forretningsforbindelse.

Sådan lyder nogle af de groteske tiltalepunkter mod en nu tidligere direktør i den almene boligorganisation Østjysk Bolig.

Sammen med tre andre mænd er den 67-årige eksdirektør midtpunkt i en opsigtsvækkende straffesag om især mandatsvig for mere end 20 millioner kroner.

Mændene, der er i alderen 50-67 år, nægter sig skyldige.