Tidligere prof-bokser Lars Lund Jensen risikerer nu at blive spærret inde på ubestemt tid.
Tidligere prof-bokser Lars Lund Jensen risikerer nu at blive spærret inde på ubestemt tid. Foto: Brian Rasmussen

En tidligere dansk Europamester i boksning Lars Lund Jensen risikerer en forvaringsdom efter endnu en voldssag, der starter onsdag.

En tidligere topbokser er for farlig til fængslet, og han risikerer derfor blive dømt til forvaring på ubestemt tid, når han onsdag står tiltalt for at have overfaldet og mishandlet sin tidligere kæreste. Det skriver Horsens Folkeblad.

Den nu 49-årige tidligere Europamester har en række domme for både vold og voldtægt bag sig, og han er i forbindelse med tidligere retssager blevet mentalundersøgt. Undersøgelserne har blandt andet fastslået, at han lider af personlighedsforstyrrelser.

Den aktuelle sag vurderes til at være meget grov, og den 49-årige Lars Lund Jensen skal blandt andet have slået sin ekskæreste flere gange samt truet med at slå hende ihjel.

Den tidligere bokser, der i sin professionelle karriere var i stalden hos promotor Mogens Palle, nægter dele af forløbet, men erkender ifølge Horsens Folkeblad, at han har lænket ekskæresten fast til rattet i en bil og givet hende fem-seks lussinger.

Der forventes en afgørelse i sagen, der kører ved byretten i Horsens, den 1. februar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.