Politiet frygter, at Emilie Meng er blevet voldtaget, dræbt eller kidnappet. Det mener tidligere drabschef Kurt Kragh.

Som tiden går, svinder håbet om at finde den forsvundne pige i live. Det siger en mand, som selv har været med til at opklare nogle af de værste forbrydelser herhjemme.

Det er snart to måneder siden, den dengang 17-årige Emilie Meng forsvandt på vej hjem fra en bytur. Teenageren sagde farvel til sine veninder på Korsør Station ved 4-tiden om natten og gik hjem gennem byen. Siden har ingen set hende.

En stor gruppe frivillige har de seneste uger hjulpet politiet med at lede efter hende, men trods flere eftersøgninger både til lands og til vands er der endnu ingen afgørende nye spor i sagen.

TV3-programmet 'Krimicentralen' så onsdag aften nærmere på sagen, og her sagde tidligere drabschef på Rejseholdet, Kurt Kragh, det, som mange nok frygter, men som ingen bryder sig om at tænke på:

»Man bliver nødt til at forvente det værst tænkelige, og det er, at hun er blevet udsat for en forbrydelse.«

Kurt Kragh forklarede, at fordi der er gået så lang tid, så forventer politiet ikke længere at finde Emilie i live.

»Det er det, man arbejder ud fra, men det bryder man sig bare ikke om at sige,« sagde han, men understregede samtidig, at politiet til det sidste håber at finde hende i live.

Flere gange de seneste måneder er der kommet tip, som et kort øjeblik har givet håb om et gennembrud i sagen. Det har været alt fra fundet tøj til vidner, som mener at have set Emilie forskellige steder i landet. Hver gang har det desværre vist sig, at det ikke har været ting med relation til hende.

I sidste uge gennemsøgte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fire kolonihaveforeninger syd for Korsør Station, hvor Emilie sidst blev set. Heller ikke det gav afgørende nyt i sagen.

Familien har udlovet en dusør til den person, som leder dem på sporet af Emilie.