Thors redningmand, Lars Bo Lomholt, er netop blevet dømt i Østre Landsret.
 
Politibetjenten er tidligere blevet idømt 60 dages betinget fængsel for embedsmisbrug og dokumentfalsk, som han begik da han 'dognappede' den dødsdømte schæferhund. Den dom valgte Østre Landsret at stadfæste.

Schæferhunden Thor blev dømt til aflivning, fordi den havde bidt en anden hund. Mange dyreelskere fandt dommen urimeligt hård, og Lars Bo Lomholt valgte at tage sagen i egen hånd. På sin fridag 30. januar tog han hen på politistationen, iførte sig en kollegas jakke, kørte op på et dyreinternat i en politibil med GPS'en slået fra. På dyreinternatet hentede han Thor og underskrev sig med et falsk navn.

Lars Bo Lomholt blev efterfølgende suspenderet fra sit job og blev i byretten idømt 60 dages betinget fængsel for embedsmisbrug og dokumentfalsk. Rigspolitiet har nu, fortæller han, indstillet ham til afskedigelse. Afskedigelsen har han påklaget over for justitsministeriet.

Thor blev i første omgang overdraget til en familie i Danmark, men blev efterfølgende hentet af Lars Bo Lomholt, der sendte hunden hen til et hemmeligt sted.

Ifølge Bt.dk's oplysninger er Thor blevet kørt ud af landet og befinder sig nu hos en dame et ukendt sted i Sverige.