19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden lørdag den 16. januar.
19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden lørdag den 16. januar.

I ti dage har deres søn været forsvundet. Nu tyder noget på, at han formentligt er faldet i vandet.

Siden den 16. januar har Michael og Karina Stralner levet med håbet om at finde deres søn i live - og med frygten om det modsatte.

19-årige Thomas Stralner blev sidst set forlade Café Smagløs i det centrale Randers natten til lørdag for ti dage siden. Vidner fortalte senere, at de havde set ham nede omkring havnen kort før klokken 05.00.

Mandag aften overbragte politiet en ulykkelig besked til hans forældre. Thomas er efter al sandsynlig faldet i vandet. Det fortæller Michael Stralner selv til Randers Amtsavis.

»Jeg kan ikke gå i detaljer om hvordan, men vi har fået at vide af politiet i dag, at Thomas med stor sandsynlighed er gået i vandet,« siger han.

thomas

Vil bare gerne finde ham i vandet

Håbet om at finde deres søn i live, svinder derfor nu ind.

»Vi vil bare så gerne være sikker på, at vi kan finde ham, inden han forsvinder derude. Det MÅ kunne lade sig gøre at få lavet et hul i isen, så vi kan komme ud og lede,« siger faderen til Randers Amtsavis.

Tirsdag morgen vil de derfor prøve at finde hjælp til at få hul på isen i havnen og finde nogle dykkere, der vil hjælpe med at lede efter Thomas i vandet.

For op fra det kolde vand, det skal han, forklarer Michael Stralner.

Thomas Stralner

'Uvisheden er værre'

Søndag forklarede Karina Stralner også, at især uvisheden over sønnens skæbne fik dem til at fortsætte med at lede.

»Vi har stadigvæk brug for at vide, hvor han er. Uvisheden er værre. Så bliver man ved med at tænke, om han ligger et sted og har brug for hjælp. Så er det i sidste ende bedre at vide det,« fortalte Karina Stralner til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Thomas Stralner beskrives som 182 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har blå øjne og kort, brunligt hår, der er kort i siderne og lidt længere i toppen.

Han var iført en mørk vinterjakke med hætte og en mørk trøje med lynlås og hvidt logo på højre side, der ligner en firkant, den nat, han forsvandt. Derudover havde han blå jeans og sorte Nike-sko på.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi.

Forsvundne Thomas formentlig lokaliseret - 1

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.