19-årige Thomas Stralner.
19-årige Thomas Stralner. Foto: Privatfoto

Han forsvandt efter en bytur natten til lørdag. Nu har Østjyllands Politi fået øje på Thomas Stralner på videooptagelser fra havnekontoret i Randers.

»Vi ved, at han få minutter efter, at han forlader Café Smagløs, møder en pige ved den gamle Shell-tank. Hende taler han med i nogle minutter, inden de går hver sin vej. Kort tid efter - klokken 04.43 - dukker der en ung mand, som passer på Thomas Stralners signalement, op på en videooptagelse fra havnekontoret,« siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til Randers Amtsavis.

Thomas Stralner kravler under en bom på havnen, og der er umiddelbart ingen andre personer i nærheden. Derfor afviser politiet nu, at han har været i slagsmål, elller at der skulle være sket en forbrydelse.

Thomas Stralner

Videooptagelserne har medført, at politiet og frivillige fra organisationen Missing People har ledt efter Thomas Stralner tirsdag aften til og med onsdag formiddag uden held.

Vagn Martinussen håber på, at flere vidner melder sig i sagen, så de kan få opklaret, hvad der er sket med den unge mand.

Signalement: 182 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har brunligt kort hår og blå øjne. Han er sidst set iført en mørk vinterjakke med hætte, en mørk trøje med lynlås og hvidt firkantet logo i højre side, blå jeans samt sorte sko af mærket Nike.

Hvis du har set Thomas Stralner eller har anden information i sagen, så kan du ringe til politiet på 1-1-4.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.