Diamantdatteren Thalia Pitzner er blevet meldt til politiet, efter hun har lagt en video af naboens afklædte au pair-pige på sin Instagram-story.

I den forgangne uge kunne Thalia Pitzners over 60.000 følgere på Instagram se en video af en afklædt au pair-pige.

Og det kan nu gå hen og få alvorlige konsekvenser for reality-kendissen, der er datter af den berømte diamanthandler Katerina Pitzner, efter at en anonym Instagram-bruger har meldt Thalia Pitzner til Nordsjællands Politi.

I videoen, som B.T. har set, zoomer 25-årige Thalia Pitzner ind på naboens au pair.

Au pair-pigen sidder i sit private værelse i naboens hjem på Strandvejen nord for København - afklædt, kun iført undertøj - og smører creme i ansigtet.

Herefter siger Katerina Pitzner: »Jeg bliver helt flov på hendes vegne.«

Ved du noget om sagen? Så hører B.T. gerne fra dig. Skriv til sboa@bt.dk eller til via 1929@bt.dk

Thalia Pitzner griner og siger højt i videoen: »Tager lige sin aftenrutine her i sit undertøj foran os.«

Herefter slutter videoen, som desuden havde følgende tekst skrevet:

'Mor anbefaler naboens au pair til at holde op med at være afklædt hver aften for åben skue'.

Den filmede au pair-pige ønsker at være anonym, men fortæller til B.T., at hun er »meget chokeret og krænket« over videoen.

B.T. har været i kontakt med Thalia Pitzner, »som ikke var klar over,« at hun er blevet anmeldt til politiet og ikke har nogen kommentarer på nuværende tidspunkt. B.T. har ligeledes været i kontakt med Katerina Pitzner, der heller ikke ønskede at kommentere sagen.

Nordsjællands Politi bekræfter over for B.T., at der foreligger en anmeldelse i sagen.

Thalia Pitzner medvirkede i efteråret i reality-serien 'Diamantfamilien' på TV 2 Zulu, hvor man kunne følge hende og familiens ekstravagante liv.

Thalia Pitzner er den ældste af i alt tre søstre. Hendes søstre Elvira Pitzner og Ophelia Pitzner medvirker også i reality-serien.

Moderen, Katerina Pitzner, er datter af den afdøde millionær Axel Pitzner. Da hun var kun 17 år begyndte hun at interessere sig for diamanter og har siden levet af at sælge de fine ædelsten - heraf navnet 'Diamantfamilien'.

Især Danmarks Kronprinsesse Mary er glad for Katerina Pitzners diamanter og blev sidst set til en 'UN Women'-konference i København med et pitzner-smykke om halsen. Smykket koster op mod 99.000 kroner.