Foto: Screendump fra Daily Mirror

Maddies forældre bønfalder dødssyg pædofil om at tale ud. Overfor venner og bekendte er den 64 årige kommet med mistænkelige udtalelser om den lille piges forsvinden

Eftersøgningen efter lille Madeleine McCann når nu et nyt dramatisk højdepunkt. Efter mange måneder uden nye afgørende spor, der kan afsløre lille Madeleines skæbne, er der endeligt et muligt gennembrud i sagen.

I denne uge fandt politi og de private efterforskere, som familien McCann har hyret til at løse mysteriet om deres datters forsvinden, frem til en pædofil mand, som holdt ferie tæt på Maddies familie, da Madeleine forsvandt fra familiens ferielejlighed i Portugal for to år siden.

Men måske kommer familien for sent. Raymond Hewlett, som den pædofile hedder ligger dødeligt syg på et hospital i Tyskland. Den 64 årige er så syg af kræft , at der er fare for, at han vil tage sine hemmeligheder med sig i graven.

I løbet af de næste par dage vil engelsk politi og de privatdetektiver, som er ansat af Maddies forældre forsøge at få Hewlett til at tale. Selv bedyrer han sin uskyld i Maddies bortførelse og nægter at sige noget. Nu bønfalder Maddies forældre ham om at fortælle hvad han ved.

Ifølge Daily Mail mener talsmanden for Maddies forældre Clarence Mitchell, at Hewlett er en vigtig brik.

- Det står klart for os, at manden er meget syg, men det står også klart for os, at han ligger inde med oplysninger, som vi har brug for. Og det står helt klart, at vores efterforskere vil tale med ham i den allernærmeste fremtid.

Raymond Hewlett blev faktisk afhørt tilbage i 2007 i forbindelse med Madeleines forsvinden, men havde et alibi. Grunden til at han nu igen sættes i forbindelse med sagen er, at han skulle være kommet med en række mistænkelige udtalelser til venner og familie.

Han har for eksempel nævnt, at han var på en ’forretningsrejse’ til Marokko omkring samme sted og tidspunkt, hvor mange mener at have set Madeleine og han boede blot en times kørsel fra det hotel, hvor Madeleine blev bortført fra. Britiske Raymond Hewlett, der er tidligere soldat, har flere gange været i fængsel for sexforbrydelser mod børn.

Hewletts egen familie har ikke mange lovord til overs for ham. Hans søn Wayne Hewlett kalder ham for et monster.

- Jeg ved, at han har kræft, men jeg er ligeglad med, om han lever eller dør, siger han til Daily Mail.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.