Et stille tur med barnevognen kunne være endt helt galt for en mor og hendes tur børn, da de torsdag gik tur i Kirke Hyllinge mellem Roskilde og Holbæk.

Moderen og de to børn, der sad i en barnevogn, gik af Møllehøjvej, da de kort før klokken 17 nåede til et vejkryds. Samtidig kom en varebil med en påhængsvogn, hvori der lå en lægte.

Da varevognen svingede i krydset, ramte lægten barnevognen, så vognen med de to børn satte sig fast på lægten, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Chaufføren i varevognen opdagede i første omgang ikke, hvad der skete, men den chokerede 32-årige mor begyndte at råbe op, hvilket fik chaufføren til at standse varevognen. Hverken børn eller mor kom til skade ved uheldet, der dog kunne være endt grimt.

- Jeg tør slet ikke at tænke på, hvad der var sket, hvis barnevognen var væltet og børnene var faldet ud, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det var da heldigt, at det skete i forbindelse med en svingning, og at føreren kunne høre, at kvinde skreg op, tilføjer han.

Politiet undersøgte i forbindelse med sagen, om varevognen og traileren var lovlige og lovligt læssede. Ifølge politiet var alt, som det skulle være.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.