En nu 38-årig kvinde glemmer aldrig den tirsdag formiddag i november sidste år, hvor Bjarne lagde sine hænder om hendes hals og klemte til. Var det ikke for hendes datter, var også hun blevet offer for kvæler-Bjarnes syge tendenser.

- Jeg vidste, min sidste time var kommet. Jeg så direkte ind i hans iskolde øjne, der altid blev helt sorte, når han mistede besindelsen. Bjarne klemte alt, hvad han kunne. Jeg kunne mærke luften forsvinde. Ingen ord kunne komme ud af min mund. Jeg besvimede, fortæller kvinden til Ekstra Bladet. 

Inden det kammer over den skæbnesvangre morgen i november sidste år, ved hun godt, at hun står på kanten af afgrunden. Hun er bange for den mand, som hun bare fem måneder tidligere forelskede sig hovedkulds i. Den mand, som hun netop har købt hus sammen med i troen på en lykkelig fremtid. Men angsten og virkeligheden har indhentet hende - hun vil væk.

Klar til at flygte
Derfor er begge hendes børn den pågældende dag hjemme, så de alle tre er klar til flugt. Men Bjarne har gennemskuet hende og melder sig derfor syg på arbejdet og bliver hjemme.

- Vi havde haft et skænderi om natten, hvor han ville smide kig ud klokken halv to, fordi jeg havde sagt, at jeg ikke ville mere, forklarer kvinden til Ekstra Bladet.

Hun forklarer, at Bjarne blev meget ophidset:

- Hvis du går fra mig, skal jeg nok finde dig. Du slipper ikke. Jeg slår dig ihjel, hvæser han ad hende.

Hun er rædselsslagen, men ved ikke hvad hun skal gøre. Hun har ingen stedet at gå hen midt om natten med sine to børn. I stedet bruger hun alle sine kræfter på at få Bjarne til at falde til ro - hun vil i stedet flygte næste morgen.

Datteren ringer 112
Men sådan går det ikke. I stedet bliver Camilla overfaldet af en mand, der har flere kvinders død på samvittigheden. Heldigvis ser hendes 15-årige datter sit snit til at snige sig ud på vejen. Her ringer hun hurtigt 112 og politiet kommer med det samme.
- Uden min datter havde jeg ikke været her i dag.

Den 38-årige kvinde mødte Bjarne på internetsiden Meet Your Messenger. Hun havde ikke i sin vildeste fantasi kunne forestille sig, hvad der gemte sig bag det søde og charmerende ydre.