Foto: Google Streetview

Et tæskehold har slået til igen. Midt i et frikvarter blev to elever mandag formiddag slået og sparket foran deres skole.

De to elever fra Helsinge Realskole i Nordsjælland var blevet ringet op i skoletiden af nogen fra tæskeholdet. Det skriver Ugeposten. De da to elever gik ud foran skolen i frikvarteret, blev de overfaldet af tæskeholdet.

VED DU NOGET OM SAGEN? Så skriv til os på 1929@bt.dk

Det er tredje gang, at et tæskehold har slået til mod skoler inden for få uger.

For lidt mere end to uger siden slog et tæskehold til mod Bjørnehøjskolen ved Helsinge, da en gruppe på tre unge mænd trængte ind på skolens område, hvor de overfaldt to elever. Det skete foran en række yngre elever.

Kort tid efter blev en dreng fra 9. klasse på Ny Hollænderskolen på Frederiksberg overfaldet og tæsket af omkring 10 maskerede drenge.

Hollænderskolen

Samme dreng sigtet som i tidligere sag

Politiet sigtede efter overfaldet på Bjørnehøjskolen en 17-årig dreng for at have været med i tæskeholdet, men han kan nu formentligt se frem til at få endnu en sigelse oveni. Han formodes nemlig at have været i front for det tæskehold, der mandag også mødte op ved Helsinge Realskole.

Det bekræfter skoleleder på Helsinge Realskole Jeppe Tobberup til Ugeposten.

»Det er gået særlig hårdt ud over den ene elev, og det er i det hele taget meget utrygt det her«, siger han.

Nordsjælland Politi bekræfter også over for Ugeposten, at den allerede sigtede 17-årige dreng har deltaget i mandagens overfald, og at han nu er anholdt i sagen.

Bjørnehøjskolen

Hjernerystelse og tur på sygehuset

Under overfaldet på Bjørnehøjskolen, der også ligger ved Helsinge, for lidt mere end to uger siden, blev den ene dreng ramt på kæben og gik i gulvet med en hjernerystelse.

Det fortalte Bjørnehøjskolens leder Ole Petersen efterfølgende. Det var en af skolens lærere, som blev tilkaldt, der fik forvist de tre unge mænd fra tæskeholdet fra skolens område.

»Det havde ringet ud på det tidspunkt, så der var ret mange elever til stede. Nogle af dem får fat i en lærer, som får kaldt de tre unge mænd til sig og forsøger at snakke med dem, men de svarer ham ikke ret pænt. Men det tog læreren ret stille og roligt,« sagde Ole Petersen dengang.

Efter overfaldet på Ny Hollænderskolen på Frederiksberg måtte den forslåede elev en tur på skadestuen. Det var ikke nødvendigt at tilkalde en ambulance, og eleven slipper for varige mén efter det voldsomme angreb.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.