Det er tilsyneladende Amagermanden - Marcel Lychau Hansens - egen svigerdatter, der har ødelagt hans plan om at smugle sæd ud af fængslet og få en anden til at plante hans DNA på et nyt offer.

Det skriver Ekstra Bladet, der mener at vide, at den ældste søns kæreste i weekenden alarmerede politiet om, at Marcel Lychau Hansens ældste søn havde fået et brev fra sin far, hvor både sæd og en instruktion om, hvordan sønnen skulle plante sæden ved at overfalde et tilfældige offer, var beskrevet.

Alt det skulle gøres for at overbevise retten om, at Marcel Lychau Hansen, som han selv beskrev i retten, var uskyldig, og gerningsmanden stadig er på fri fod.
Politiet offentliggjorde mandag - dagen hvor Marcel Lychau Hansen blev kendt skyldig i to drab og seks voldtægter - at Marcel Lychau Hansen var blevet sigtet i en ny sag om udsmugling af fysisk DNA.

Samtidig skrev politiet i en pressemeddelelse desuden, at man også havde sigtet en anden person i sagen.

Efterfølgende har adskillige medier erfaret, at sæden, via en anden indsat i Vestre Fængsel, blev sendt til Amagermandens 24-årige søn.

Under hele retssagen har Marcel Lychau Hansen to sønner på 19 og 24 år trofast støttet deres far i de alvorlige anklager. Flittigt har de noteret detaljer i sagen i en notesbog og gang på gang har de råbt af pressen for at have skrevet ting om deres far. Desuden beskyldte den ældste søn nævningene for at tale med tilhørerne i retssagen.

Svigerdatteren, der i flere år har været kæreste med den ældste søn, har over for Ekstra Bladet ikke mange kommentarer til de nye oplysninger.

- Det var ikke meningen, at det skulle ud i pressen, siger kvinden til avisen.

Politiet ønsker ikke at kommentere oplysningerne i Ekstra Bladet, men Jens Møller, leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Københavns Politi, oplyste tirsdag, at politiet arbejder på at få lov til at udtale sig yderligere i sagen. Ifølge Jens Møller vil det senest ske torsdag.