To professionelle fodboldspillere blev torsdag nat anholdt i voldtægtssag. Den ene af dem, en 26-årig udenlansk spiller, er nu sigtet for at have voldtaget en 21-årig kvinde, mens hun lå og sov.
To professionelle fodboldspillere blev torsdag nat anholdt i voldtægtssag. Den ene af dem, en 26-årig udenlansk spiller, er nu sigtet for at have voldtaget en 21-årig kvinde, mens hun lå og sov.

Tre mænd - heriblandt to professionelle fodboldspillere - blev fredag morgen anholdt i en voldtægtssag i en lejlighed i Gentofte, hvor en 21-årig kvinde forinden havde anmeldt den ene af mændene for voldtægt.

De to fodboldspillere var sammen med en tredje mand til stede i den etværelseslejlighed i Gentofte, hvor voldtægten ifølge kvinden fandt sted efter en bytur tidligt fredag morgen i sidste uge. Den 21-årige kontaktede selv politiet ved 7-tiden om morgenen, mens hun opholdt sig på et toilet i lejligheden.

De første betjente på stedet valgte i første omgang at anholde de tre mænd, fordi de alle var til stede på gerningstidspunktet.

Der er tale om tre mænd i 20'erne. Den ene er tidligere spiller i en stor dansk Superliga-klub og har førhen været kæreste med den 21-årige kvinde. Den anden er en 26-årig fodboldspiller med udenlandsk baggrund, der har kontrakt med en europæisk klub, mens den tredje er ukendt i offentligheden og ejer af lejligheden.

Superliga-spilleren og ejeren af lejligheden blev hurtigt løsladt, mens den 26-årige mand blev sigtet for voldtægt af kvinden. Også han blev senere løsladt.

Forud var gået en våd bytur, hvor den 21-årige kvinde havde festet på et in-sted i indre København sammen med flere personer fra det professionelle fodboldmiljø, heriblandt de tre mænd, som siden blev anholdt. Da solen var stået op, kørte slænget til lejligheden i Gentofte, hvor de festede videre. Den unge kvinde, der i mellemtiden var blevet træt, lagde sig på sengen og vågnede først, da overgrebet var i gang. Det er i hvert fald det, kvinden har fortalt politiet og den forklaring, hun giver BT.

- Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg er blevet udsat for. Først bliver jeg helt forvirret, fordi jeg får øjenkontakt med min ekskæreste, der står et andet sted i lejligheden, og så går det op for mig, at det ikke er ham, der ligger bag mig. Jeg ser mine bukser er trukket ned og bliver dybt chokeret og spørger, hvad der sker, og så stopper det. Men ingen reagerer på det bagefter. Jeg leder helt vildt efter min telefon og løber så ud på toilettet og ringer til politiet, fortæller den 21-årige kvinde, som BT har talt med.

Hun fortæller, at hun efterfølgende blev afhørt af politiet og iført en hvid overtræksdragt for at sikre de beviser, hun måtte have på sig. Bagefter blev hun kørt til Center for Voldtægtsofre på Rigshospitalet.

Nordsjællands Politi bekræfter, at man natten til fredag rykkede ud til en adresse i Gentofte efter en anmeldelse om voldtægt, at tre personer blev anholdt, og at den ene af personerne fortsat er sigtet efter straffelovens såkaldte 'voldtægtsparagraf'.

- Jeg kan bekræfte, at der er en person, som er sigtet efter §216, stk. 2, som handler om, at man udnytter en, der er i en tilstand, hvor vedkommende ikke kan modsætte sig. Der kører en efterforskning nu, så derfor kan jeg ikke udtale mig indholdet i sagen, siger politikommissær Kenneth Støvhase fra Nordsjællands Politi.

Politiet afventer nu resultatet af de tekniske undersøgelser.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.