Lyt til artiklen

En mand i Hjørring blev torsdag aften et tilsyneladende tilfældigt offer, da han blev stukket ned med kniv af en fremmed mand.

En nordjysk mand fik sig noget af et chok - og et knivstik i låret - da han torsdag aften gik sin vanlige aftentur før sengetid i Hjørring. Den 42-årige mand har dårlig ryg og slutter derfor altid dagen af en gåtur.

På Norgesvej ved Holmegårdsskolen i byen blev han omkring klokken 23 pludselig passet op af en mand, som bad ham om en cigaret. Da manden ikke ryger, afslog han, og ville gå videre.

»Så trækker gerningsmanden en kniv og stikker ham i låret. Derefter trækker han kniven ud og stikker af fra stedet,« fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard.

Heldigvis blev manden, som er i begyndelsen af 40'erne, ikke livsfarligt kvæstet og kunne efterfølgende give et signalement af gerningsmanden.

Han beskrives som afrikansk af udseende. Mellem 20 og 25 år. Almindelig af bygning og omkring 170 til 175 centimeter høj. Han var iført en mørk vinter dunjakke og bar mørke cowboybukser. Ifølge offeret talte gerningsmanden snøvlende, som om han måske var påvirket af et eller andet.

Politiet vil rigtig gerne høre fra folk i området, som kan have set manden eller ved, hvem han er. Henvendelser til Nordjyllands Politi kan ske på telefon 114.