Det er ikke nødvendigvis ulovligt, når 3F har optaget hvem der kom og gik på restaurant Vejlegården. Det er en gråzone.
Det er ikke nødvendigvis ulovligt, når 3F har optaget hvem der kom og gik på restaurant Vejlegården. Det er en gråzone. Foto: Claus Fisker

Der er tilsyneladende ingen ende på konflikten mellem restaurant Vejlegården og 3F. Selv om restauranten nu er brændt ned, har det ikke forhindret en ny politianmeldelse i sagen.

Denne gang er det en af Amin Skovs støtter, der melder 3Fs lokale afdeling i Vejle til politiet. Det skriver Ritzau og Ekstra Bladet.

Årsagen til politianmeldelsen er, at formanden for Vejlegårdens støtteforening, Frank Schwaner, mener, at 3F har overtrådt loven og filmet besøgende, der kom til og fra restauranten.

- Jeg følger mig dybt krænket over at være blevet filmet af 3F's overvågningskameraer, uden at jeg på nogen måde er blevet informeret om, at de filmede mig, siger Frank Schwaner i en pressemeddelelse ifølge Ekstra Bladet.

Omstridt restaurant i Vejle tager atter overskrifter

Restaurant Vejlegårdens forpagter Amin Skov var fornylig i grundlovsforhør, hvor han var sigtet for at have sat ild til spisestedet, der brændte ned den 21. december. Og det var netop under det grundlovsforhør, at det kom frem, at overvågningskameraerne fra 3Fs afdeling i Vejle, der ligger ved siden af Vejlegården, kunne filme så langt, at det også kunne ses, hvem der kom og gik fra restauranten. 


Politi: Ikke andre mistænkte end Amin Skov

Amin skov 5

Frank Schwaner udtaler, at han føler, at han er gået ind i et 'Big Brother'-overvågningssamfund, når han har besøgt restauranten.

BT har torsdag morgen forsøgt at få en kommentar fra Sydøstjyllands Politi, men det er endnu ikke lykkedes.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.