Nordjyllands Politi har onsdag været massivt til stede i Aalborg, nærmere bestemt ved Vesterbro/Hasserisgade samt i området omkring Boulevarden og J. F. Kennedys Plads.

I en pressemeddelelse oplyser de, at det drejer sig om et masseslagsmål, som de fik en anmeldelse omkring i eftermiddag.

Her kørte en bil efter en person i området omkring Boulevarden, og her blev der i den forbindelse kastet sten mod bilen. Pludselig lød der også flere brag omkring et parkeringsareal, som politiet har efterforsket som mulige skud. Det har politiet dog ikke kunnet finde tegn på.

For politiet har kun kunnet finde en signalpistol, så det er altså ikke skarpe skud, der er tale om.

Urolighederne kommer ifølge politiet i forbindelse med et opgør i kriminelle kredse, og politiet har i forbindelse med efterforskningen anholdt flere personer.

»Vi har som en del af vores omfattende efterforskning været på flere adresser i og omkring Aalborg i løbet af i eftermiddag og her til aften – og det har ført til, at vi nu har anholdt i alt seks, som vi mener har tilknytning til episoden i Aalborg,« siger politikommissær Torben Larsen.

Tre personer blev her anholdt, og under politiets tilstedeværelse lød der pludselig flere brag fra et området omkring parkeringsarealet ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

De seks mænd er mellem 17 og 29 år, og er alle fra lokalområdet, hvor de har tilknytning til kriminelle grupperinger.

Politiet er dog ikke færdig med efterforskningen endnu.

»Vores efterforskning handler lige nu om at fastlægge hele hændelsesforløbet med henblik på at drage de implicerede parter strafferetligt til ansvar for deres handlinger. Det er vores opfattelse, at der er tale om et internt opgør mellem kriminelle netværk i Aalborg – og den slags opgør i det offentlige rum er selvfølgelig helt og aldeles uacceptabelt,« siger Torben Larsen, der ikke vil begive sig ud i yderligere motivfortolkninger til eftermiddagens hændelse.

Derfor hører politiet fortsat meget gerne fra vidner på telefon 114.