Arkivfoto
Arkivfoto Foto: Martin Sylvest Andersen

En 49-årig mand er blevet slået bevidstløs i et større slagsmål på Østerbro i København og er indlagt på Rigshospitalets Traumecenter. Tre personer er anholdt.

Tre personer blev natten til onsdag anholdt efter et større slagsmål ved et værtshus i Kildevældsgade i nærheden af Svanemøllen Station i København. Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi.

»Episoden skete omkring klokken 02, da to grupperinger havde haft uoverensstemmelser i løbet af aftenen og natten. Den ene gruppering forlod stedet og blev overfaldet af tre personer. Derefter får vi en melding om, at der ligger en bevidstløs mand på jorden,« siger central efterforskningsleder Sajjad Haider.

Den 49-årige mand var blandt andet blevet slået med flaske og var ikke til at komme i kontakt med. Han blev derfor kørt til Rigshospitalets Traumecenter.

»Han vurderes som værende uden for livsfare, men det er usikkert, om han har fået skader i hovedet,« siger efterforskningslederen.

Den anden forurettede, en mand på 45 år, var også blevet slået med flaske, men han var mindre slemt tilredt.

»Gerningsmændene stak af i retning af Kildevældsparken, der ligger i nærheden, og forsvandt. Vi havde en formodning om, at de muligvis kunne være i et kolonihaveområde bag parken, og der blev tre mistænkte anholdt,« siger Sajjad Haider.

De tre mistænkte ventes at blive fremstillet for grov vold onsdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.