Københavns Politis særlige enhed, Task Force Pusherstreet, har mandag aften afsløret et større skunk-laboratorium på Amager. To personer er anholdt.

Efter at have observeret aktiviteter på Krimsvej 15 på Amager i noget tid, valgte Københavns Politi mandag aften klokken 18.33 at foretage en ransagning af adressen. Den viste sig at gemme på et professionelt opbygget skunklaboratorium.

Efterfølgende kunne politiet anholde to danske mænd fra københavnsområdet, som er mistænkt for at være producenter eller såkaldte »gartnere« i skunkplantagen.

- Vores efterforskning tyder på, at skunken var beregnet til salg i Pusherstreet. Dermed har vi igen ramt den organiserede kriminalitet i Pusherstreet. Vi går målrettet efter køberne, sælgerne og leverandørerne – og nu altså også producenterne af de ulovlige stoffer, siger vicepolitiinspektør Poul Kjeldsen, leder af Task Force Pusherstreet, Københavns Politi.

Ved ransagningen blev der i alt beslaglagt 635 planter, som talte både små skud og meterhøje planter. Mængden af skunk svarer til cirka 83 kilo hash, lyder det fra politiet, der desuden fandt 1,32 kilo hashmix, 3,23 kilo skunk skud, mere end 300 gram hash, 50.000 kroner og diverse tyvekoster.

De to mænd er henholdsvis 41 og 33 år og vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.