52-årige Kit Hildgaard Andersen har nu været forsvundet i tre dage, men nu har politiet modtaget flere henvendelser fra borgere, der angiveligt har set hende.

Søndag aften forlod Kit Hildgaard Andersen sin bopæl på Kalvslundvej ved Horslund i Ribe for at gå en tur med sin hund. Mandag vendte hunden tilbage til bopælen uden Kit Hildgaard Andersen.

Det igangsatte en storstilet eftersøgning, hvor politiet med hjælp fra unde og helikoptere forsøgte at finde forsvundne Kit Hildgaard Andersen både mandag og tirsdag.

Onsdag oplyser politikommissær Jan Rebsdorf fra  Syd- og Sønderjyllands til BT, at Kit Hildgaard Andersen angiveligt er blevet set i området omkring Tjærebrorg, hvorfor man nu er i gang med en større eftersøgning i det område med hunde.

»En person har ringet og sagt, at han har set en person, der svarede til signalementet, og pågældende spurgte om vej til Esbjerg, så vi har reageret på den henvendelse. Så er hun også formentlig blevet set i Esbjerg,« fortæller han og tilføjer, at et tredje vidne mener at have have set den 52-årige kvinde nær byen Allerup. 

Hvor sikre er I på, at personerne har set Kit Hildgaard Andersen?

»Den i Tjæreborg er vi ret overbeviste om er god nok, og det er ud fra den vidnehenvendelse og beskrivelse, vi har fået,« fortæller han.

Syd- og Sønderjyllands har ingen mistanke om, at der skulle være sket noget kriminelt.

Det vides ikke præcis, hvilken retning  Kit Hildgaard Andersen gik søndag aften, men det forlyder, at hun gik i vestlig retning fra sin adresse med hunden, der er af racen rottweiler.

Har du informationer i sagen, så kan du kontakte politiet på 1-1-4.

Her ses Kit Hildgaard Andersen, der har været savnet siden søndag aften.
Her ses Kit Hildgaard Andersen, der har været savnet siden søndag aften. Foto: Politifoto
Vis mere