Arkivfoto
Arkivfoto Foto: Annelene Petersen

En meldes død

Både redningsfolk og civile er angiveligt blevet forgiftet i et forsøg på redde en mand fra at tage sit liv med gas i sin bil i Frøslev. Én person er død, forlyder det.

Flere politifolk, ambulancefolk og civile er angiveligt blevet forgiftet i et forsøg på at redde en mand fra at begå selvmord ved hjælp af gas i sin bil, skriver Jv.dk.

Hændelsen fandt stedt onsdag aften kort før klokken 22 ved en OK-tank i Frøslev i Syddanmark.

Vidner på stedet fortæller ifølge Jv.dk, at en forbipasserende fandt manden i sin bil, og at vedkommende nåede at tilkalde politiet, før han selv faldt om af gassen.

Ifølge Jv.dks oplysninger skulle én person være død, men dette er endnu ikke bekræftet af politiet. De andre giftofre betegnes som lettere tilskadekomne.

Flere politifolk, brandmænd og ambulancefolk klagede efterfølgende over åndedrætsbesvær, hvorfor de blev kørt på skadestuen. Først måtte de dog renses for giften og skifte tøj, inden de kunne lukkes ind på sygehuset. Selv en brandbil måtte renses for at fjerne giften.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politis kommunikationsrådgiver, Helle Lundberg, blev der fundet flasker med farlig gas i bilen. Derfor er Beredskabsstyrelsen tilkaldt. Gasserne er så farlige, at der er en sikkerhedsafstand på 100 meter. Et større område ved en plantage er afspærret, ligesom motorvej E45 ved afkørsel 76 i det nordgående spor, skriver Jv.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.