--

RETTELSE (23/9-2019):

Advokat: Stor politiaktion var ikke rettet mod Hell’s Angels

B.T. har bragt nærværende artikel som citathistorie fra TV2/Fyn under overskriften ”Stor aktion mod Hell's Angels i gang: Massivt politiopbud ved politigården i Odense”.
Oplysningen baserede sig ifølge TV2/Fyn på information fra kilder med indsigt i den aktion, som artiklen beskriver.
Ifølge TV2/Fyn kan Særlig Efterforskning Øst (SEØ), der koordinerede aktionen, imidlertid ikke bekræfte, at aktionen knytter sig direkte til rockermiljøet.
Ifølge Hell’s Angels’ advokat var fredagens anholdelses- og ransagningsaktion ikke rettet mod Hell’s Angels.
Hells Angels advokat, Peter Secher, oplyser:
“Ingen fra Hells Angels er blevet ransaget, sigtet eller anholdt. Aktionen rettede sig således ikke mod Hells Angels, der intet har med aktionen at gøre og ikke er mål for den.”
B.T. beklager at have viderebragt de forkerte oplysninger fra TV2/Fyn.
--

Politiet har over store dele af landet gang i en større aktion mod rockergruppen Hell's Angels. Der er blandt andet stor aktivitet ved politigården i Odense.

Politiet er ifølge TV 2/Fyns oplysninger i store dele af landet i gang med en kæmpe aktion mod rockergruppen Hell's Angels. Det bekræfter kilder over for TV 2/Fyn.

I løbet af natten samt først på dagen fredag har politiet i flere landsdele angiveligt foretaget en række ransagninger mod HA-tilholdssteder. Målet med ransagningerne var at finde våben. TV 2/Fyn ved ikke, hvilke våben, der er tale om.

Ifølge TV 2/Fyns oplysninger er der oprettet kommandocentral for aktionen på politigården i Odense.

Et massivt opbud af politibetjente er i forbindelse med sagen samlet ved politigården i Odense fredag formiddag. Omkring klokken 9.40 holdt der 14 politibiler ved politigården, hvoraf to har svenske nummerplader.

De ankom til politigården i en lang kortege og med blå blink omkring klokken 09.30.

Fyns Politi bekræfter, at der er gang i noget, men kan ikke uddybe officielt.

- Det er en aktion, der foregår. Jeg kan ikke rigtig sige noget om, hvad det er, siger Milan Holck Nielsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Ifølge TV 2/Fyns reporter på stedet er der betjente fra både politiets sprængstofeksperter, EOD-tjeneste, og adskillige bombehunde.

TV 2/Fyn erfarer, at det er i forbindelse med efterforskning fra Særlig Efterforskning Øst, der trækker spor fra København til Fyn.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Københavns Politi eller Rigspolitiet på, hvad det store politiopbud skyldes.

/ritzau/