Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tvillingebroren til den 13-årige Caroline Mille Rasmussen, der bliver begravet tirsdag beder folk om at støtte med et bidrag til Børns Vilkår i stedet for at fylde kirken med de obligatoriske blomster og kranse.

Carolines liv blev kort - alt for kort. Søndag eftermiddag døde den blot 13 år gamle pige som følge af at hendes far havde slået hende i hovedet med en svensknøgle. Op i mod 20 slag fik Caroline da hendes far gik amok under et skænderi mellem de to.

Tirsdag kl. 11 bliver hun begravet fra Paarup Kirke i Odense og nu har hendes tvillingebror ønsket, at folk støtter Børns Vilkår i forbindelse med hendes begravelse i stedet for at fylde kirken med blomster og kranse.

Det skriver fyens.dk.

I en dødsannonce i Stiftstidende lørdag retter Carolines tvillingebror, Andreas, en direkte appel til dem, der måtte have lyst til at vise deres medfølelse.

I dødsannoncen står kontonummer til Børns Vilkår.

Hos foreningen Børns Vilkår er man meget taknemmelige over den gestus og over, at han på den måde ønsker at støtte foreningen.

- Det er jo en utrolig trist baggrund at blive betænkt på. Men vi synes, det er meget flot gjort af Andreas, at han i den svære situation, han må befinde sig, har overskud til at tænke på at hjælpe børn, der har problemer, siger Dorthe Lysgaard, direktør hos Børns Vilkår til fyens.dk. 

Hvert år hjælper Børns Vilkår omkring 10.000 børn med problemer. Foreningen er en privat hjælpeorganisation, der i høj grad lever af donationer. Og flere gange tidligere har hjælpeorganisationen modtaget penge i forbindelse med begravelser og dødsfald.

Caroline og Andreas' far sidder varetægtsfængslet på den lukkedes psykiatriske afdeling, sigtet for drabet på sin 13-årige datter. For fem-seks år siden døde deres mor.

Andre læser også