Lyt til artiklen

Politiet er tirsdag aften talstærkt til stede i centrum af Nykøbing Falster.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

I bymidten undersøger politiet en hændelse og er fremme med flere patruljer.

Klokken 21.30 lyder opdateringen på politiets Twitter, at de fortsat er til stede og har afspærret dele af Jernbanegade, mens deres undersøgelser er i gang. Der er nu ro på situationen.

B.T. har talt med Jonas Mindbjerg, der ejer restauranten Mindbjerg i centrum af Nykøbing Falster. Han var ikke selv på stedet under episoden men blev tilkaldt af sine medarbejdere, så han kunne se og udlevere videoovervågning til politiet.

Han fortæller, at han på videoovervågningen kan se en hvid varevogn komme kørende i høj fart mod kørselsretningen.

»Den stopper ved pullerten, der skal holde biler ude af gågaden – en person stiger ud af bilen og forsøger at åbne pullerten, men da det ikke lykkes, bakker de voldsomt tilbage, og så opstår der noget tumult oppe ved pizzeriaet,« siger Jonas Mindbjerg, inden han fortsætter:

»Lige pludselig kan man se, at noget tager ved dem. De skal bare væk derfra. Og på vej væk, rammer de en person,« fortæller Jonas Mindbjerg, at han har set på overvågningen.

Og dramaet, han har set udspille sig, slutter ikke der:

»Pludselig kommer en mand løbende efter dem med et bat, og så ser det ud som om, de får kørt hen over pullerten og ind i gågaden.«

Ifølge restaurantejeren er en person kørt væk i ambulance med udrykning.

Og så har han ikke selv set – men hørt – at politiet har anholdt en person, der er blevet ført væk i dna-dragt.

B.T. har talt med vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der ikke kan sige noget andet end, at de er talstærkt til stede i centrum.

Der er en masse løse ender, der skal samles, lyder det, og derfor kan det være, at politiet først melder noget ud i morgen onsdag.

B.T. følger sagen …