Det kostede en 16-årig pige to års ungdomssanktion at overfalde en 14-årig med kniv. Hun tilhører en pigebande, som blev landskendt, da de ’på udflugt’ fra den berygtede institution MultifunC overfaldt Naser Khaders datter.
Det kostede en 16-årig pige to års ungdomssanktion at overfalde en 14-årig med kniv. Hun tilhører en pigebande, som blev landskendt, da de ’på udflugt’ fra den berygtede institution MultifunC overfaldt Naser Khaders datter.

Den 16-årige pige bag overfaldet på Naser Khaders datter får to år for knivvold mod mindreårig.

Det skabte forsider, da en pigebande fra Amager overfaldt Naser Khaders (K) datter. Nu er den ene af pigerne dømt for et nyt blodigt overfald på en mindreårig pige.

En kun 14-årig pige blev skåret til blods og måtte sys i brystkassen efter et brutalt knivoverfald ved en af Københavns Kommunes institutioner. En 16-årig pige blev i går dømt for overfaldet.

khaderogdatter

Den 16-årige voldsdømte pige tiltrak sig i 2014 både mediernes og Christiansborgs opmærksomhed, da hun overfaldt politikeren Naser Khaders datter.

I en serie artikler kunne BT fortælle, at pigen var med i en pigebande på Amager, der stod bag en række overfald på jævnaldrende piger.

Overfaldene førte til kritik af Københavns Kommunes indsats over for pigerne, der trods verserende sager om overfald frit kunne forlade døgninstitutionen MultifunC. Daværende justitsminister Karen Hækkerup blev kaldt i samråd, og Naser Khader kritiserede både politiet og Københavns Kommune.

naserkhader

Den ene af pigerne, som i dag er 16 år, blev i går dømt for at have snittet og stukket i en kun 14 år gammel pige. Overfaldet fandt sted på parkeringspladsen foran Akutinstitutionen Kløvermarken, der er drevet af Københavns Kommune. Institutionen er et midlertidigt tilbud til unge mellem 14-18 år, der venter på at få deres bosituation afklaret.

Syet sammen efter knivoverfald

Den 14-årige pige blev stukket flere gange med en kniv, så hun pådrog sig snitsår i venstre overarm, venstre lår, ryggen og brystkassen.

iphone5 til salg på fb

»Skaden i brystkassen var syningspåkrævende, mens de andre skader var mindre alvorlige,« siger anklager Jonathan Gasseholm.

Pigen, der førte kniven, er tidligere straffet for vold. Da overfaldet på Khaders datter fandt sted, var den nu 16-årige pige under den kriminelle lavalder og kunne ikke straffes. Denne gang idømte Københavns Byret den 16-årige en såkaldt ungdomssanktion på to år.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.