En biltyv i Hillerød fik sig lidt af en overraskende, da han opdagede, at en 10-årig pige sad på bagsædet af den bil, som han hade stjålet.
En biltyv i Hillerød fik sig lidt af en overraskende, da han opdagede, at en 10-årig pige sad på bagsædet af den bil, som han hade stjålet. Foto: Brian Bergmann
En biltyv i Hillerød fik sig lidt af en overraskende, da han opdagede, at en 10-årig pige sad på bagsædet af den bil, som han hade stjålet.

Pigens far var i går mandag et kort smut inde i Super Brugsen på Frederiksværksgade i Hillerød. Imens var bilen efterladt uaflåst og med nøgler i. Det opdagede en forbikørende bil, og den ene mand i bilen så sit snilde til at hoppe over i bilen og køre af sted med bilen, mens den 10-årige pige sad på bagsædet.

Da faren kom ud af supermarkedet kl. 17 opdagede han til sin store skræk, at hans bil og datter var væk. Han alarmerede straks politiet, der sendte flere patruljer ud for at lede efter pigen og bilen. Heldigvis fandt politiet dem blot 200 meter væk fra supermarkedet på Herluf Trollesvej.

- Vores formodning er, at biltyven ikke har set pigen, men da han opdagede hende på bagsædet, så har han parkeret bilen igen og forladt den, siger Jan Hedager, vagtchef ved Nordsjællands Politi til bt.dk.

Far og pige slap heldigvis med en forstrækkelse.

- Pigen har det fint - hun er i god behold igen, siger vagtchefen.

De to biltyve er endnu ikke fanget, men politiet efterforsker sagen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.