En taxachauffør blev mandag eftermiddag anholdt for spritkørsel to gange på mindre end en time. (Arkivfoto)
En taxachauffør blev mandag eftermiddag anholdt for spritkørsel to gange på mindre end en time. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger
En 64-årig taxachauffør må enten betegnes som meget uheldig eller simpelthen bare dummere, end politiet tillader. Mandag blev han taget for spritkørsel to gange på 54 minutter i Albertslund

Det fortæller vagtchef Peter Grønbek fra Københavns Vestegns Politi.

- Kl. 15.30 bliver en 64-årig mand taget for spritkørsel i sin hyrevogn. Han bliver taget med på stationen, der ligger lige i nærheden, og bliver løsladt igen ca. tre kvarter senere. Han får lov at få bilnøglerne med, da han har sin pung i bilen. Men vi fortæller ham, at han ikke skal køre bilen, da promillen altså er for høj, siger Peter Grønbek.

Men kort tid efter var den gal igen. Samme politimand, der var med til at anholde ham i første omgang, spottede ham igen - siddende bag rattet og på vej væk fra stedet, hvor vognen var parkeret. Blot 54 minutter efter den første anholdelse.

- Det er godt nok imponerende, siger vagtchefen og henviser til de 54 minutter.

- Nu er han løsladt igen, og så vil promillen afgøre, hvad straffen bliver. Det kunne snildt være, at han kunne have sluppet med en betinget straf, men det bliver svært nu. Nu er udsigten i hvert fald væsentligt forhøjet for, at han mister sit kørekort, fortsætter Peter Grønbek.

Det skal dog siges, at den 64-årige taxachauffør blev taget uden kunder i bilen begge gange.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.