Stine Geisler.
Stine Geisler.

For 22 et halvt år siden mistede Kirsten Geisler sin datter på den værst tænkelige måde. 18-årige Stine blev dræbt af en ukendt gerningsmand.

Kirsten Geisler har aldrig helt overvundet tabet af den purunge teenage-datter.

- Sagen vil aldrig slippe mig. Det har ligget der i samtlige 22 år. Det er klart, at det åbner nogle sår, når man står frem på tv, som jeg gjorde i ’Station 2’, siger Stines mor Kirsten, tydeligt bevæget, til bt.dk.

- Min mand og jeg valgte at gøre det, fordi vi håber, at vores appel kan være med til at sikre, at gerningsmanden får sin fortjente straf. Det er og bliver rædselsfuldt at tænke på, at han går frit omkring derude, og har gjort det i alle disse år, siger Kirsten Geisler. 

Sagen om Stine blev genåbnet omkring sagen mod Amagermanden. I den forbindelse fandt efterforskere dna-profiler på tre mordere i forbindelse med tre uopklarede sager.

- Sagen om Amagermanden fik mig til at tænke, om det måske kunne være ham. Selvom han var kommet op i årene, afholdt det ham jo ikke fra at fortsætte sine modbydelige ugerninger. Han havde tydelig vis et tilstrækkeligt forplumret sindelag. Men jeg forstår, at intet tyder på, at det kan være ham, siger Kirsten Geisler til bt.dk.

- Indtil for nylig havde jeg ikke tænkt den tanke, at der kunne være en vej ved hjælp af dna-sporene. Det kom lidt pludseligt. Men selvfølgelig er vi glade for de nye muligheder, siger Kirsten Geisler.

Hun og manden har først ro i sindet, når Stines morder er dømt for sin bestialske ugerning.

- Jeg håber virkelig, at der kommer nogle spor nu, siger hun.

Politiet kan kontaktes på på 33 14 14 48.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.