Den 34-årige TT er tiltalt for drabet på den 22-årige Anders Mark Hansen i Fællesskoven på Stevns.
Den 34-årige TT er tiltalt for drabet på den 22-årige Anders Mark Hansen i Fællesskoven på Stevns. Foto: PRIVATFOTO

Den 34-årige hovedmistænkte for drabet på Anders Mark Hansen blev torsdag banket ned under gårdtur

Den tidligere fængselsfunktionær TT sidder fredag atter i retten i Roskilde, tiltalt for drabet på den 22-årige i Fællesskoven på Stevns. Men hvis han på sagens fjerdedag ser en smule medtaget ud, så er det, fordi han blev banket ned i arresten i Nakskov, hvor han har siddet varetægtsfængslet gennem ti måender, forklarede hans forsvarer Kim Holst fredag.

Den 34-årige TT bekræftede selv episoden, da han tog plads i stolen - dog uden synlige skader.

- Jeg blev banket ned på gårdtur i går, og der blev råbt stikkersvin, forklarede TT.

'Hvorfor blev der råbt stikkersvin?' lød det åbenlyse spørgsmål, og her spædede TT til sin egen - og andres - forklaringer om, at den dræbte Anders Mark Hansen skulle have relationer til bander.

- Han er Cobra-relateret, uddybede TT om sin overfaldsmand.

I retten er det tidligere kommet frem, at den 22-årige Anders Mark Hansen har deltaget i fester, arrangeret af rockere fra Bandidos, og også at en enkelt af hans venner havde relation til bandegrupperingen. Den 22-årige skulle også have været oppasser for en person med relation til Bandidos.

Den drabstiltalte TT fastholder derfor, at det var Anders Mark Hansen, der ville mødes med ham i Fællesskoven den fatale marts-eftermiddag sidste år. Ifølge TT, fordi han igennem en årrække havde været kontaktperson for utilpassede unge i Stevns Kommune, og ifølge ham ville Anders Mark Hansen gerne ud af sit bånd til Bandidos. TT underbyggede sit argument med, at bandegrupperinger som både Black Cobra, Bandidos og AK81, HA’s støttegruppe, står stærkt i området.

- Anders havde kontakt til Bandidos. Vi har tidligere mødtes og snakket om hans Bandidos-relation. Jeg er en kendt person på Stevns, jeg har kontakt til mange unge, har TT tidligere forklaret om deres møde i skoven.

Den afdødes familie og kæreste har dog afvist, at han skulle have rocker-relationer.

Udover den 34-årige TT, er også den 28-årige tømrer RLE tiltalt for drabet, men anklageren mener i dag, at TT var alene om drabet, og den 28-årige ‘blot’ kørte TT i skoven på drabsdagen. Her overværede RLE angiveligt også drabet, men han greb aldrig ind.

bt.dk følger sagen fra retten i Roskilde. Der ventes at falde dom 4. februar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.