En mandlig betjent var i kritisk tilstand, efter han blev stukket ned i Sandholmlejren. Han er blevet transporteret til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han skulle opereres

Natten til tirsdag blev en mandlig betjent stukket ned med kniv i Sandholmlejren ved Birkerød omkring klokken 03.03, hvorfor at der nu er indledt en større menneskejagt i området.

Mandens tilstand blev først betegnet som kritisk, og han befinder sig i skrivende stund på operationsbordet på Rigshospitalets Traumecenter. Det oplyser pressechef for Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til Berlingske Nyhedsbureau. Men nu er han uden for livsfare.

Kender du noget til sagen? Så tip os på sms 1929 eller skriv mail til 1929@bt.dk.

Politiet kan ikke fortælle mere om de nærmere omstændigheder omkring knivstikkeriet endnu, da de ikke klarlagt, men der bliver arbejdet på højtryk for at finde frem til gerningsmanden. Man betragter dog knivstikkeriet som et drabsforsøg, og politiet er mødt talstærkt op ved Center Sandholm.

Busselskabet Movia oplyser via sin hjemmeside, at politiet har afspærret et større område på grund af efterforskningen, og det påvirker bustrafikken i området.

»Politiet har afspærret området Sandholmgårdsvej - Isterødvejen - Ravnsnæsvej - Kongevejen - Sortemosevej - omkring Allerød St.
Indenfor dette område kører der ingen busser,« lyder det fra Movia.

Ingen er endnu anholdt i sagen, og politiet oplyser, at betjentens pårørende er underrettet.