Den 20-årige Simon Skovmand blev dræbt natten til den 23. december 2012.
Den 20-årige Simon Skovmand blev dræbt natten til den 23. december 2012. Foto: Privatfoto
Specialanklager Christina Korsgaard Andersen indledte retssagen mod en 47-årig mand fra Bramming - der er tiltalt for et brutalt knivdrab på sin egen søn - med at opliste en række af de omfattende tekniske beviser, anklagemyndigheden har samlet i sagen mod den drabstiltalte far.

Kl. 08.16 den 23. december 2012 blev 20-årige Simon Skovmand fundet dræbt i opgangen til den lejlighed, hvor hans far, CC, bor. Små to timer senere bankede politiet på døren til faderens lejlighed. Da CC åbnede døren, observerede politibetjentene, at han havde blod på hænderne, ligesom der var en større mængde blod på entrégulvet.

Inde i lejligheden fandt betjentene desuden en urtekniv, der lå på stuebordet. Det er den kniv, der ved retstekniske undersøgelser er blevet identificeret som det gerningsvåben, der gav Simon Skovmand de dræbende knivstik.

På knivens skæfte blev der fundet både den drabssigtede fars DNA og Simon Skovmands DNA.

Ved en undersøgelse på sygehuset kunne retsmedicinerne desuden konstatere en række skader på den sigtede. Han havde hudafskrabninger flere steder, et stort blåt mærke og på hånden havde han et mindre snitsår.

- Den skade kan være opstået ved, at hånden er gledet fra skæftet ned på knivbladet, forklarede Christina Korsgaard Andersen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.