Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj.
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk
Retssagen mod den 25-årige BN, der er tiltalt for 22 grove sexkrænkelser af 10 småpiger, fortsætter i dag ved retten i Sønderborg. Det er samme retssal som han i februar sidste år fik to et halvt års fængsel ved byretten for voldtægt og sexkrænkelser af flere småpiger.
 
Så dagens uhyggelige gennemgang af en række voldtægter mod en blot 14-årig pige, som han flere gange voldtog, blandt andet mens hun sov, må efterhånden være rutine for den bare 25-årige serievoldtægtsmand.

- Mig og S har haft samleje cirka 10 gange. Jeg ved ikke, om du kan forstå det med, at man er nyforelsket, så gør man det hele tiden. Hun var en af de yngste kærester jeg har haft, forklarer han, da anklageren udspørger ham. 

Pigen var ifølge anklageskriftet kun 14 år gammel, men det nægter BN at have været vidende om. 

- Det med fødselsdage er jeg lidt dårlig til, jeg glemmer også nogle gange min egen, siger han. 

Han erkender dog, at pigen skulle konfirmeres under den periode som overgrebene fandt sted i april og maj 2011. Han forklarer, at han ligesom med de andre ofre lokkede pigen hjem til sig ved hjælp af en falsk profil. Pigen troede, at BN var fotograf, og at hun skulle have taget billeder. Men det skulle hun ikke.

- Jeg spurgte, om det var i orden at jeg lige gik i bad, og 1-2-3- så tog hun også sit tøj af, og så var vi i seng sammen. Jeg nåede aldrig at tage billeder, forklarer den tiltalte, der flere gange benægter datoerne i anklagerens dokumentation i form af en SMS-korrespondance.

Hans hårdnakkede adfærd i rettet giver dog i grad bagslag, da han begynder at hævde, at han havde kendt pigen S siden 2010 og ikke 2011, som det eller fremgår af anklageskriftet.

Men vil det sige, du har samleje med hende første gang 12. april 2010 og ikke 12. april 2011?

- Ja, det vil jeg mene, siger han og gør dermed overgrebet endnu grovere, da offeret så kun var 13 år gammel i stedet for 14 år, som det ellers fremgik af anklageskriftet. Få sekunder efter trækker han dog i land igen, og hævder så igen, at hun var 14 år, da de havde samleje.

En anden korrespondance, som anklageren gennemgår, viser også at BN var bedøvende ligeglad med at pigen var mindreårig.

- Fuck din alder, det er lige meget med din alder, skriver han blandt andet til pigen, der er tydelig hårdt ramt af de mange overgreb.

- Jeg er begyndt at tænke på selvmord på grund af dig, skriver hun blandt til voldtægsmanden. Det gjorde dog ikke synderligt indtryk på BN ifølge svaret: 

- Jeg er meget skuffet over dig. Jeg håber du har en rigtig dårlig smag i munden, skriver han til pigen. 
 
Efter afhøringen af BN skal pigen, som altså anklager ham for flere voldtægter, i vidneskranken.
  
Bt.dk følger sagen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.