Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Brian Nielsen sidder mandag i Retten i Holbæk for at støtte sin volds-tiltalte søn, Steffen.

Selv om Bokse-Brian på forhånd havde proklameret, at han ikke selv ville troppe op i retten for at overvære retssagen, ankom han ikke desto mindre til retten mandag eftermiddag.

Her ville han overvære retssagen mod sin søn, Steffen Nielsen, som sammen med to kammerater sidder tiltalt for grov vold under en bytur i februar.

Få dage før retssagen gik i gang, udtalte Brian Nielsen, at han ikke ønskede at signalere, at han forsøger at beskytte sønnen.

- Han har været et fjols, længere er den ikke. Ingen tvivl om det, sagde Brian Nielsen til BT et par dage inden dagens retsmøde.

Han tilføjede også, at hvis sønnen vil slås, må han tage sin straf.

Forud for dagens retssag var Brian Nielsen knap så meddelsom, men inde i retten brød han pludselig ud i højlydt latter. Det skete da den 19-årige, som Steffen Nielsen er tiltalt for vold mod, fortalte om de smerter han havde efter episoden.

- Og så havde jeg ondt nogle steder - jeg havde ondt i røven. Hvad kan du lave med brækket hånd, du kan jo ikke engang tørre røv, sagde den 19-årige Jano Nielsen, hvorefter Bokse-Brian altså ikke kunne lade være med at grine.

Efter flyveturen, der endte på betonen næsten fire meter nede, var Jarno Nielsen sygemeldt i en uge.

Steffen Nielsen og hans to kammerater er tiltalt for at have udøvet grov vold foran byens diskotek Sinz - men alle tre nægter sig skyldige. Steffen Christian Nielsen erkender, at han har været oppe at slås, men han hævder, at der var tale om selvforsvar, fordi hans ven blev overfaldet.Bokse-Brians søn blev smidt ud fra et lokalt diskotek, og derefter gik han - ifølge anklageskriftet - løs på tre forskellige, som han henholdsvis slog, sparkede og skubbede. Den sidste mand skulle han efter sigende have smidt ud over et rækværk og næsten fire meter ned, hvor ofret landede på et betongulv.

I retsmødets første pause talte bokserens eks-kone med Brian Nielsen i telefon. Hun gav ham adressen, så han kunne finde frem til retsbygningen, og der blev sat en ekstra stol ind i det trange og overfyldte lokale, så den tiltaltes far kunne følge retssagen mod sønnen.

Andre læser også