Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming.
Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming. Foto: Privatfoto/Anett Bruhn

En 46-årige mand blev ved et grundlovsforhør juleaftensdag fængslet i fire uger sigtet for at have knivdræbt sin søn lillejuleaftensdag. Faderen nægter sig skyldig i drabet. 

Den 46-årige mand blev fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Esbjerg juleaftensdag klokken 9.  Han er sigtet for at have dræbt sin 20-årige søn, Simon Skovmand, der blev fundet dolket ihjel i en opgang på Storegade i Bramming om morgenen lillejuleaften. Ifølge jv.dk, blev dørene lukket, da den midaldrende mand skulle forhøres.

knivdræbte SS

Den 46-årige mand nægtede sig  skyldig i drabet på sin søn, som blev fundet død af en lokal beboer i samme opgang, hvor faderen bor. Politiet formoder, at  sønnen blev dræbt i faderens lejlighed. Simon blev fundet med flere knivstik i brystet.

CC mistænkt far

Ved grundlovsforhører kom det frem, at den 46-årige er sigtet for at have stukket sin søn to gange i brystet med en urtekniv, der skulle have et 20 centimeter langt knivblad.

Simon Skovmand, der til daglige boede i København, var taget hjem på juleferie, da drabet fandt sted. Han havde angiveligt været på værtshus med sin far, før han blev dræbt. Ifølge politiet blev han dræbt mellem klokken 0.45 og 8.14 søndag.

Selv om den den 46-årige nægtede sig skyldig i drabet på sin søn, så valgte dommeren alligevel at varetægtsfængsle den sigtede i fire uger.

- På baggrund af de beviser, vi har fremlagt, vurderer dommeren, at der er en særlig bestyrket mistanke, siger anklager Marianne Pedersen til tv2.dk.

Ifølge politiet vil sagen ikke blive videre undersøgt før efter jul.

- Vi er ikke færdige med efterforskningen på sagen endnu, men vi har fundet så mange ting, at vi har sendt vores personel hjem til juleferie, og så genoptager vi sagen, når juledagene er overstået, siger Bent Thuesen til jv.dk

Bt.dk følger sagen

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.