Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Med udsigt til at skulle sidde i fængsel på livstid har Amagermanden tilsyneladende udtænkt en djævelsk plan for at komme tilbage i friheden: En af hans to sønner skulle hjælpe med at plante et falsk sædbevis ved et nyt sex-overfald på en sagesløs kvinde i København.

Ifølge politiet er noget af Marcels dna - heriblandt sæd - blevet smuglet ud fra Vestre Fængsel.
 
Herefter skulle det via en af hans to sønner plantes ved et nyt sexoverfald på en sagesløs kvinde i København. Når politiet efter den nye voldtægt fandt sæden på gerningsstedet med Amagermandens DNA, ville Marcel Lychau Hansen med sit tremmesikre alibi som varetægtsarrestant have bevist, at han var uskyldig dømt.

LÆS OGSÅ: 

Netop den melodi begyndte Marcel allerede så småt at nynne, da han i sidste uge benyttede sig at sin ret til at få et sidste ord under nævningesagen i Københavns Byret, inden dommerne og nævningene trak sig tilbage for at votere.

- Den person, der har gjort de her ting, vil helt sikkert gøre det igen, og hvis jeg sidder i fængsel til den tid, så vil politiet kunne tage sagen op igen, og jeg vil blive renset, lød det fra Amagermanden, der lige siden sin anholdelse har nægtet sig skyldig i alle anklager.

- Jeg ved 100 pct. sikkert, at jeg er uskyldig. Jeg har ikke begået de her forbrydelser. Den person, der har lavet det her, må være syg oven i bøtten og have et had til kvinder, sagde han blandt andet, da han fik sit sidste ord i retten.

LÆS OGSÅ: 

 

B.T. erfarer, at Amagermanden havde håbet, at en af hans sønner ville kunne redde ham ud i friheden ved at være modtager af sæden og det øvrige dna-materiale.

Hos Københavns Politi vil man foreløbig ikke give udtømmende detaljer om den opsigtsvækkende sag:

VED DU NOGET, SÅ TIP BT PÅ 1929@BT.DK

- Jeg kan bekræfte, at vi de seneste dage har foretaget en yderligere efterforskning i sagen. Marcel Hansen samt en anden person er sigtet for nye forhold, som er begået efter anholdelsen. Det drejer sig om, at Marcel Hansen er sigtet for at smugle biologisk materiale ud af fængslet og har søgt at få en anden person til at begå en forbrydelse og derefter plante den sigtedes dna på gerningsstedet eller personen, forklarer drabschef Jens Møller, Københavns Politi.

Flere af Marcels venner og bekendte har under sagen overfor B.T. beskrevet ham som snu og særdeles koldblodig. Ikke mindst når det gjaldt om at overbevise andre om sin uskyld.

Under sin varetægtsfængsling i Vestre Fængsel har Marcel Lychau Hansen hele tiden været underlagt brev- og besøgskontrol, så det - i princippet - har været muligt at holde øje med, hvem han kom i kontakt med. Derfor har han under retssagen også måtte nøjes med at vinke til sin familie.

LÆS OGSÅ: 
 
De har kun måttet være i egentlig kontakt med ham, når de var på kontrollerede besøg i fængslets besøgsrum, hvad de har været jævnligt.
 
Ifølge TV 2-Nyhederne lykkedes det Marcel at overdrage den udsmuglede sæd og andet dna-materiale til en medfange under en gårdtur i fængslet.

Amagermandens forsvarer, advokat Jacob Lund Poulsen, ønskede mandag aften ikke at kommentere den nye sigtelse mod hans klient overfor bt.dk.

Andre læser også