En 48-årig mand er tiltalt for en stribe krænkelser af piger ned til 12 år. De skulle oplæres på hans "sexskole" i København, så de kunne trække for ham.

Unge piger ned til 12 år skulle komme fra hele landet til hans sexskole i København, hvor han selv og en kammerat ville oplære dem, så de kunne fungere som prostituerede.

Det var ifølge anklagemyndigheden den forkvaklede plan en 48-årig ingeniør fra Hellerup forsøgte at føre ud i livet, inden han sidste år blev anholdt og varetægtsfængslet.

Den 48-årige far til tre er kendt fra s/m-miljøet og fungerede frem til sin anholdelse i sin fritid som "hushersker" i en sexklub på Vesterbro.

Blandt de mange sexovergreb, han er tiltalt for mod piger i alderen 12-17 år, er også et farligt overfald på en pige, der var bundet i hans hjem, mens han klemte så hårdt om hendes hals, at hun besvimede.

Ved en anden lejlighed holdt han en piges hoved under vand, før han bankede hende ind i et køleskab og væltede et bord ned over hende.

Planen med at underlægge sig de unge piger var ifølge anklagemyndigheden alfonseri, og i mindst et tilfælde lykkedes det ham at overtale en 16-årig pige til at tjene penge til ham som prostitueret.

Den tiltalte husherskers 16-årige kæreste er også sigtet i sagen, men der er fortsat ikke taget stilling til, om hun også skal for en dommer.

Den 48-åriges sag er planlagt til fem dage i Københavns Byret til december.

/ritzau/