51-årig mand fra Hirtshals slæbte 2. juledag sin halvnøgne kæreste rundt i den iskolde sne. Bagefter bankede han hende så voldsomt, at hun brækkede fire ribben og punkterede venstre lunge.

En ellers hyggelig 2. juledag fik en brat afslutning for en 49-årig kvinde fra Hirtshals i Nordjylland. Hun var på besøg i sin 51-årige kærestes lejlighed på Sverigesvej, da et skænderi pludselig eskalerede. Det skriver nordjyske.dk.

Ifølge politiets sigtelse skulle den 51-årige først have slået kvinden flere steder på kroppen. Og det ville hun ikke finde sig i. Derfor tog hun en flaske og slog igen.

- Så tændte jeg helt af, forklarede manden i retten.

Han slæbte kvinden ind i soveværelset og flåede det meste af hendes tøj af. Derefter slæbte han hende ud i sneen og rundt i haven. Da parret igen var inden døre, eskalerede volden. Han gik fuldstændig amok og skulle efter kvindens udsagn have hoppet to gange på hendes brystkasse. Noget, som manden dog ikke mener, er rigtigt.

- Jeg havde drukket ti øl, siden jeg kom hjem ved 22-tiden, så jeg husker ikke det hele. Men jeg er sikker på, at jeg ikke hoppede på hende, forklarede den 51-årige og påpegede, at den 49-årige kvinde også i staren af skænderiet uddelte øretæver til ham.

Selvom kvinden efter kærestens overfald var meget ilde tilredt, blev hun først bragt til Hjørring Sygehus et døgn efter episoden. På det tidspunkt ønskede hun ikke at anmelde kæresten. Sagens alvor gik tilsyneladende alligevel op for hende efter nytår - den 5. januar valgte hun at gå til politiet.
 
Den 51-årige blev fremstillet i grundlovsforhør fredag, og dommeren mente, at volden var af så grov karakter, at den 51-årige skulle varetægtsfængsles i to uger. Det kærede forsvareren dog til landsretten. Forsvareren mener, at der er tvivl om, hvad der reelt er foregået, og desuden at det er problematisk, at episoden bliver anmeldt så lang tid efter, den har udspillet sig.