Janni Christensen - bedre kendt som Oddset-Janni - er netop blevet kendt skyldig i åger ved Københavns Byret.

SE ODDSET-JANNIS REAKTION PÅ DOMMEN I TOPPEN AF ARTIKLEN

Og det var en dybt rystet og forstenet Janni Christensen, der onsdag middag fik dommen på et år og ni måneders fængsel i Københavns Byret.
 
Her blev den tidligere fotomodel og frontfigur for Danske Spil - sammen med to medtiltalte - kendt skyldige i at have malket en syg, ældre mand økonomisk.

Umiddelbart efter dommen fortalte Janni Christensen bt.dk's udsendte, at hun er i chok over dommen:

- Det er lige noget, jeg skal hjem og sluge. Det var noget af en mavepuster, sagde hun og understregede igen - som hun har gjort under hele sagen - at hun er uskyldig. Derfor vil hun også anke dommen.

Dommen lagde til grund, at de tre tiltalte sammen havde narret den ældre mand for 1,5 mio. kroner. 

Janni Christensens datter Nathalie sad blandt tilhørerne, da byretten gav anklageren medhold i, at moderen og hendes to medtiltalte havde narret den nu afdøde mand for en formue ved at udnytte det tillidsforhold og den afhængighed, som var opstået imellem dem.

Datteren har tidligere vidnet i retssagen til fordel for sin mor, og den unge pige var så rystet over dommen, at hun måtte trøstes af en veninde efter dommen.

Også to andre personer blev dømt i sagen ved Københavns Byret. Deres identitet er det i modsætning til Janni Christensens foreløbig ikke tilladt for pressen at nævne offentligt på grund af navneforbud.

De blev også fundet skyldige. En 64-årig mand fik ligeledes et år og ni måneders fængsel, mens en 35-årige kvinde fik en psykiatrisk behandlingsdom.

En del af beviserne mod Janne Christensen har været nogle lydoptagelser, som hendes eks-mand har optaget. Her erkender hun tilsyneladende at have snydt den ældre mand. Selv har hun i retten forklaret, at hun var fuld på optagelserne og forsøgte at imponere eks-manden.

Sagen mod Oddset-Janni og de to andre har strakt sig over de seneste ni måneder med flere pauser undervejs. Janni Christensen har nægtet sig skyldig under hele sagen.

Hun blev anholdt i efteråret 2010 og sad derefter varetægtsfængslet i fire måneder. Kun tre uger efter, at hun var blevet anholdt, døde den ældre mand af naturlige årsager. 

SE ODDSET-JANNIS REAKTION PÅ DOMMEN I TOPPEN AF ARTIKLEN