Folketingskandidat Ikram Sarwar (S) var blandt hundredvis af muslimer, der fik afbrudt Eid-festen af skuddrab.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Folk i den pakistanske moské på Amerikavej på Vesterbro gik roligt rundt og hilste på hinanden, da deres Eid-fest blev afbrudt af et skyderi ved indgangen.Det fortæller folketingskandidat Ikram Sarwar (S), der var blandt de hundredvis af muslimer, der tirsdag morgen var i moskeen for at fejre ramadanens afslutning.

- Pludselig hørte jeg seks-syv skud, og én ved indgangen råbte, at der lå en ung mand og blødte ude foran, siger Ikram Sarwar.

Folketingskandidaten og de øvrige i moskeen blev herefter gennet ud gennem en anden udgang til en parkeringsplads ved den hvide lagerbygning, der rummer moskeen.

- Men jeg nåede at se den mand, der viser sig at være dræbt. Han var ilde tilredt, og der var masser af blod, siger Ikram Sarwar.

S-kandidaten kender ikke selv den dræbte.

- Men andre, jeg har talt med fra moskeen, siger, at det er en ung pakistansk mand i starten af 20'erne, siger han.

Ifølge politiet var gerningsmanden tilsyneladende en mand omkring 30 år iklædt traditionel klædedragt i form af kjortel med en ruskindsvest over.'

Ingen er tirsdag middag anholdt for drabet./ritzau/