Der blev affyret mange skud, da en gruppe med indvandrerbaggrund kort efter midnat angreb en flok hooligans i et lejlighedskompleks i Farum. Én ramt i kæben.

Et voldsomt skyderi udspillede sig søndag omkring klokken 00.30 i boligblokkene Farum Midtpunkt. Her var en gruppe fodboldhooligans med tilknytning til klubben AGF samlet i en lejlighed, da de blev angrebet af en gruppe på 20-30 personer med indvandrerbaggrund.

Det oplyser vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi Flemming Poulsen, der samtidig kan fortælle, at de fleste af skuddene blev affyret i en mellemgang i lejlighedskomplekset. Politiet har også fundet patronhylstre i en tilhørende parkeringskælder.

- En ung mand i 20'erne blev ramt i kæben, så projektilet gik ud gennem nakken. Desuden blev han skudt i benet, siger Flemming Poulsen, der kan oplyse, at personen, som var en del af hooligan-grupperingen, er uden for livsfare.

Efter skyderiet forsvandt den angribende gruppe fra stedet i stor fart, og søndag morgen er det kun lykkedes politiet at anholde én enkelt person i forbindelse med episoden.

Flemming Poulsen understreger, at intet tyder på, at skyderiet har relation til bandekonflikten.

/ritzau/