Den 7-årige Nikki Allen blev i 1992 fundet myrdet. I næsten 24 år har sagen om det uhyggelige drab været uopklaret, men nu er der nye spor. Udtalelser fra den dengang 12-årige barnepige kan blive afgørende for politiet i deres jagt efter den brutale morder.

Britiske Nikki Allen blev fundet livløs i en blodpøl. 37 gange var hun blevet stukket med en kniv i brystet. Politiet var på bar bund, og sagen forblev uopklaret.

I knap 24 år har Nikki Allens mor Sharon Henderson båret på uvisheden om, hvem der slog hendes lille datter ihjel. Men for nylig blev hun ringet op af en kvinde, som fortalte, at hun havde nye oplysninger om det skræmmende mord i 1992.

Det har fået detektiver til at genoptage sagen. Det oplyser Chronicle.

John Sansing

DeOrr3

Kvinden, som ringede til Sharon Henderson, var kun 12 år, da mordet på Nikki Allen fandt sted. Hun var babysitter hos en familie, som boede i det lejlighedskompleks, hvorfra Nikki Allen forsvandt i oktober 1992.

I telefonen fortalte hun Sharon Henderson, at hun havde set et tv-program om sagen, og i programmet efterlyste politiet en mand, som de viste en skitse af. Det fik kvinden til at ringe Sharon Henderson op. Hun mente, at hun nu havde nye informationer, som kunne hjælpe til opklaringen af mordet på Nikki Allen. Kvinden har efterfølgende været i kontakt med politiet.

»Jeg har altid sagt, at en enkelt lille information kan gøre en verden til forskel i denne sag. Jeg krydser fingre for, at dette er den information,« siger Sharon Henderson ifølge Chronicle.Hun har på Facebook lavet en støtteside, som hun håber kan hjælpe til opklaringen af mordet på hendes datter.

Nikki Allen forsvandt 7. oktober 1992 efter at have besøgt sine bedsteforældre. Hun forlod deres lejlighed, men hun kom ikke hjem til sin mor den aften.

Næste morgen blev hendes sko fundet foran en forladt bygning, som lå et par hundrede meter fra lejlighedskomplekset. Senere fandt en nabo liget af den lille skolepige inde i den forladte bygning. I en blodpøl lå hun efter at være blevet stukket 37 gange i brystet med en kniv.

I de efterfølgende år var politiet på sagen, men uden at finde morderen. I 1993 blev en 24-årig mand sigtet for mordet, men han blev frikendt af en jury.

For to år siden blev endnu en mand anholdt i sagen, men detektiver fastslog kort efter, at det heller ikke var ham, der stod bag det brutale mord.

21 år efter drabet blev der optaget en rekonstruktion af begivenhederne, som blev vist i fjernsynet. Det var det program, den tidligere babysitter så, og politiet oplyser, at de efter programmet har fået flere henvendelser fra folk, som mener at kunne bidrage med nye oplysninger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.