Ni-årige Benjamin og hans 31-årige mor, der fredag mistede livet i en voldsom trafikulykke, blev dagen efter mindet med lys, blomster og breve på ulykkesstedet.
Ni-årige Benjamin og hans 31-årige mor, der fredag mistede livet i en voldsom trafikulykke, blev dagen efter mindet med lys, blomster og breve på ulykkesstedet. Foto: Jan Eriksen

Mandag morgen vil lærer og elever på Præstø skole mindes en elev med taler og et minuts stilhed

Mindehøjtideligheden er til ære for ni-årige Benjamin, der fredag morgen døde i en trafikulykke. Men også til ære for Benjamins brødre, der var med i bilen og overlevede ulykken.

En af storebrødrene går i 7. klasse, mens den yngste lillebror går i 0. klasse på Præstø skole.

- Vi har mistet en elev, men vi har også elever, der har mistet deres nærmeste, siger skoleleder Helle Justesen.

Blomster

ulykke

I bilen, der fredag morgen forulykkede på Næstvedvej, var ud over Benjamin og hans mor også Benjamins tre brødre på seks, 13 og 15 år.

Præstø Skoles ca. 750 elever samles mandag morgen i to grupper. Én for eleverne på 2. klassetrin, der har mistet en kammerat. Og én for resten af eleverne, der skal forberedes på at tage imod to kammerater, der har mistet en mor og en bror ved ulykken.

- Som skoleleder håber man jo aldrig, man skal stå i sådan en situation. Men vi har selvfølgelig gjort os nogle overvejelser om, hvordan vi vil tackle det, siger Helle Justesen.

Hun har bedt skolens psykologer være til stede mandag morgen for at hjælpe de børn, der har brug for det.

- Det vil komme bag på mig, hvis ikke alle har brug for at tale om det, der er sket, siger hun.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.