12 bøder på mindre end tre måneder.

En skønhedsklinik i Roskilde har endnu engang haft besøg af ordensmagten, fordi indehaveren trodser coronarestriktionerne og holder sin klinik åben.

»I går var det 12. gang, vi måtte udskrive en bøde til ejeren, fordi han ser stort på restriktionerne.«

Det fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard og tilføjer, at sådan en bøde lyder på 10.000 kroner hver gang.

I løbet af nedlukningen har klinikken i Roskilde flere gange tiltrukket sig opmærksomhed, fordi den bliver ved med at holde åbnet trods påbud om det modsatte.

Klinikken har af samme grund skabt overskrifter i både lokale og landsdækkende medier, og vi har da også tidligere skrevet om den her på bt.dk.

Ifølge Martin Bjerregaard er det både indehaveren og medarbejdere, der har modtaget bøder.

Selvom skønhedsklinikken ligger tæt på politistationen i Roskilde, understreger han, at der på igen måde er tale om en hetz fra politiets side.

»Vi har fået flere henvendelser fra borgere, der er kørt forbi og har undret sig over, at der stadig er åbent. Og det er de tip, vi reagerer på,« siger han.

Liberale serviceerhverv som blandt andet frisører, tatovører, solarier, køreskoler og altså også skønhedsklinikker har skulle holde lukket siden 21. december sidste år.