En kvinde fra Vejle har modtaget en regning på 40.000 kroner af den tidligere tandlæge Claus Ommen, som hun aldrig har mødt.
En kvinde fra Vejle har modtaget en regning på 40.000 kroner af den tidligere tandlæge Claus Ommen, som hun aldrig har mødt. Foto: Bjarke Bo Olsen
Den skandaleombruste tandlæge Claus Ommen fra Odder er på spil igen, efter han sidste år mistede sin autorisation, fordi patienter klagede over ham på stribe.

I ugen op til jul sendte tandlægen en regning til en kvinde, der påstår, hun aldrig har mødt ham, på 40.047 kroner, skriver Horsens Folkeblad.

Gitte Kolding, som bor i byen Ny Nørup ved Vejle, fik en rykker for tre tandbehandlinger, hun angiveligt skulle have fået af Claus Ommen. Men ifølge avisen har hun aldrig mødt tandlægen, som ikke længere må udføre tandbehandlinger, fordi sundhedsstyrelsen 14. marts sidste år afgjorde, at han var så elendig til sit fag.

- Jeg mener, der er tale om bedrageri, siger Gitte Kolding til Horsens Folkeblad og mener, at han har sendt regningen af sted i håb om, at hun ville betale den.

Tandklagenævnet havde på fire år fået 31 klager over hans arbejde, og alle patienter fik medhold i deres klager. Alligevel blev han blev afsløret i at behandle klienter 14 dage efter, han havde mistet sin autorisation.


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.