Der udspillede sig i de tidlige morgentimer søndag noget af et drama på motorvejen E45 mellem Svenstrup og Støvring Nord.

Det hele begyndte med et skænderi mellem to mænd.

Det skriver TV 2 Nord.

De to mænd kom op at skændes, mens de befandt sig i nødsporet på motorvejsstrækningen syd for Aalborg.

Skænderiet udviklede sig efterfølgende i en blodig retning, fortæller vagtchef Karsten Højrup fra Nordjyllands Politi til lokalmediet:

»To mænd kom i skænderi i nødsporet, og situationen udviklede sig til at ende med, den ene mand blev stukket ned med kniv,« forklarer han.

Den mand, der blev stukket, kom alvorligt til skade og er nu indlagt.

På Twitter oplysete Nordjyllands Politi, at strækningen på E45 ville blive spærret i sydlig retning, mens man arbejdede på stedet.

»Vi er nu tilstede, og E45 er helt afspærret i sydlig retning ved afkørsel 29 Svenstrup. Desuden afspærrer vi 2. vognbane i nordgående retning kortvarigt, idet vi skal søge med hunde i midterrabatten. Ukendt tidshorisont,« lød det tidligere.

Vejdirektoratet oplyser klokken 11.45 på Twitter, at motorvejen nu er blevet genåbnet.

»Så er E45 helt åben i begge retning ved Svenstrup, og politiet er færdig med deres undersøgelser på stedet,« lyder det.

På Twitter oplyser politiet derudover, at man modtog en anmeldelse om sagen klokken 05.07.

I tweetet oplyser politikredsen, at to biler var standset i nødsporet:

»Der opstod slagsmål, og en 27-årig mand blev stukket med kniv i den ene arm og ved skulderen. Gerningsmanden kørte væk fra stedet. Han blev anholdt kort efter på E45 ved Hobro,« lyder det.

Politiet oplyser videre, at den 27-årige i øjeblikket er under behandling på Aalborg Universitetshospital:

»Han er ude af livsfare. Der efterforskes videre i sagen,« lyder det.